Siirry suoraan sisältöön

Järjestöt saattelivat Sirun eläkkeelle

Noin 50 lemiläisiin järjestöihin kuuluvaa kokoontui maanantaina kotiseutumuseolle saattelemaan vapaa-aikasihteeri Sirkka ”Siru” Liljanderin eläkkeelle.

Ohjelmassa oli laulua ja lausuntaa; Anneli Lattu lausui.

Ohjelmassa oli laulua ja lausuntaa; Anneli Lattu lausui.

Päivänsankari Siru itse ei päässyt paikalle hänelle järjestettyyn juhlaan, sillä hän oli sairastunut. Puhelimen kautta häneen oltiin kuitenkin yhteydessä, ja hän pääsi nauttimaan monista ohjelmanumeroista: lauluista, runoista, sanoista.

Yksi numeroista oli lahjakeräyksen tuoton paljastaminen. Järjestöt avasivat kesällä keräyksen kiittääkseen Siru Liljanderia yli 40 vuotta kestäneestä työstä lemiläisen kulttuurin, urheilun ja tapahtumien hyväksi. Keräystiliä kartutti noin 30 yhdistystä ja joukko yksityisiä kuntalaisia. Maanantaina sulkeutuneen tilin tuotto oli 2.920 euroa.

Yhteistyö vapaa-aikasihteerin ja järjesttöissä toimivien kesken ehti vuosikymmenten kuluessa hiotua särmättömäksi ja saumattomaksi. Kiitoksia vuosista lausuttiin juhlassa puolin ja toisin.

Lemin seurakunnan kanttori ja musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Jonna Imeläinen keskusteli puhelimessa Siru Liljanderin kanssa, johti Lemin Laulumiehiä ja lauloi myös itse,

Lemin seurakunnan kanttori ja musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Jonna Imeläinen (vas.) keskusteli puhelimessa Siru Liljanderin kanssa, johti Lemin Laulumiehiä ja lauloi myös itse. Pirjo Nykänen (oik.) ja Paula Uronen vastasivat juhlajärjestelyistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *