Siirry suoraan sisältöön

Sunnuntaina kirkollisuurnille

Se seurakunnan jäsen, joka ei käynyt äänestämässä ennakkoon meneillään olevissa seurakuntavaaleissa, lähtekööt liikkeelle huomenna sunnuntaina 18. marraskuuta.

Ääänestyspaikkana Lemillä on seurakuntatalo. Äänestysaika on kello 11-20.

Ääänestyspaikkana Lemillä on seurakuntatalo. Äänestysaika on kello 11-20.

Nyt äänestetään uuden Taipaleen seurakunnan kirkkovaltuustopaikoista. Ne jakautuvat sen mukaan, kuinka paljon kukin ehdokaslista saa ääniä. Eli kolmella nykyisellä seurakunnalla ei ole valtuustossa kiintiöitä.

Ennakkoäänestyksen aikana savitaipalelaiset ovat käyneet selkeästi enemmän uurnilla kuin lemiläiset tai taipalsaarelaiset (Länsi-Saimaan Sanomat 13.11. ) Jos sama suuntaus on varsinaisena vaalipäivänä, odotettavissa on, että lemiläisiä ei nähdä kovinkaan monta uuden seurakunnan valtuustossa.

Toki on muistettava, että savitaipalelainen voi äänestää lemiläistä ja päinvastoin. Jokainen saa kotipaikasta riippumatta valita mieluisensa ehdokkaan kolmelta listalta – siitähän yhteisessä seurakunnassa on kyse.

Mutta äänestämässä käydään nykyisen seurakunnan mukaan, sunnuntaina kello 11–20.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *