Siirry suoraan sisältöön

Huono ilma ei lokkeja haittaa

Lemin seurakuntatalo on laitettu käyttökieltoon ja asukkaat irtisanottu asunnostaan. Kaikki eivät kuitenkaan kieltoa tottele:

Lokkiparin mielestä talo on ihan hyvässä kunnossa.

Lokkiparin mielestä talo on ihan hyvässä kunnossa.

1 kommentti artikkeliin “Huono ilma ei lokkeja haittaa”

  1. Seurakuntatalolla toimintaa näyttää olevan viikottain. Väistötilat on ainoastaan virastolla. Terveystarkastaja ei ole kieltoa antanut talon käyttöön. Kirkkoneuvosto ei ole irtisanonut vuokralaisia. Vaikka irtisanomislappu on toimitettu vuokralaisille, päätöstä ei ole tehty. Maaseutunaiset toimitti – niinkuin edellinen juttu srk-talolta kertoi – oikaisuvaatimuksen talon sulkemisesta. Tämän jälkeen heidän käskettiin kerätä tavaransa pois, tässä kiitos seurakuntalaisten pitkästä palvelemisesta. Martat ei käskyä ole saanut, joten kyllä tämä kohtelu hämmästyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *