Siirry suoraan sisältöön

Lemin seurakunnan tilit eivät vieläkään valmiit

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto myönsi viime kokouksessaan tili- ja vastuuvapauden  Taipalsaaren ja Savitaipaleen seurakuntien tilejä ja hallintoa vuonna 2018 hoitaneille. Lemin seurakunnan vuoden 2018 tilinpäätös sen sijaan ei ole vielä valmistunut.

Kirkkoneuvosto siirsi myöhempään käsittelyyn myös muutokset Lemin seurakunnan vuoden 2018 talousarvioon. Kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran elokuussa.

Kahden muun seurakunnan tilit ovat Taipaleeen kirkkovaltuuston käsittelyssä huomenna keskiviikkona kello 17 Savitaipaleen seurakuntatalolla pidettävässä kokouksessa.

Kehotilat vanhustentaloilta

Lemin seurakunnan kerhotoimintaan ollaan vuokraamassa tiloja Vainikkalantien vanhustentaloilta. Tiloja vuokrataan lasten ja nuorten kerhoille sekä diakonia- ja lähetystyön säännöllisesti kokoontuville ryhmille. Hautajaisiin tai muihin juhliin soveltuvista väistötiloista ei kirkkoneuvoston päätöksessä puhuta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *