Siirry suoraan sisältöön

Söpöä satua Savitaipaleella

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa VaalivirtaNiin, tuntuu,kuin Liisasta Ihmemaassa, kun astuu sisään Mari Haikolan unelmaan, Katiskaan ja Krumeluuriin.

jo pelkkä kahvikuppien määrä saa pään pyörälle.

Jo pelkkä kahvikuppien määrä saa pään pyörälle.

Jos olisi paljon löysää rahaa, niin varmaan pakettiautolla pitäisi paikalle tulla, niin mahdottoman paljon ihania, kauniita tavaroita puodista löytyy. Kahvimukeja ja teekuppejakin on niin paljon, että mieleisensä löytäisi vaikka vuoden jokaiselle päivälle.

Pöydän voisi kattaa ihanilla astioilla, liinoilla ,kynttilöillä. Tarjolla olisi myös herkullista lakritsaa lukemottomin eri maustein. On mahdotonta kuvailla mitä kaikkea kaunista liikkeestä löytyy, mutta onhan siellä sitten se arkisempikin puoli, on katiskaa ja pyöränrengasta, työhanskaa ja sahanviilaa.

SSCN0707

Ja tällainen hauska pikku akvaario kestokuplin…

SSCN0709

Tapahtumapäivänä sää ei ihmeemmin suosinut, jos ei nyt aivan sorsinutkaan, mutta pikkusen vileässä säässä maistuivat pihalla niin kahvit, teet kuin Marskin juomatkin sekä Säänjärven kyyttömakkarat, joita tilan isäntä grillissä paistoi.

Liike on on avoinna arkisin klo. 10-17 ja lauantaisinkin klo. 10-14, ja löytyy Peltoinkahdentieltä (17).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *