Siirry suoraan sisältöön

Taipaleen seurakunnan talousarvion tarkentaminen siirtyi

Taipaleen seurakunnan kirkkovaltuusto käsitteli keskiviikkona määrärahamuutoksia seurakunnan tämän vuoden talousarvioon. Äänestyspäätöksellä 14–9 asia palautettiin valmisteluun.

Järjestelytoimikunnan valmisteleman talousarvion kirkkovaltuusto hyväksyi jo tammikuun kokouksessaan, mutta silloin todettiin siitä puuttuvan osa määrärahoista ja muun muassa poistot.

Nyt määrärahamuutokset oli listattu. Asiaa käsiteltäessä valtuutettu Anu Karhu huomautti, että budjetista puuttuvat edelleen poistot, mikä vääristää budjetin. Karhu esitti asian palauttamista valmisteluun, ja Juha Mielikäinen kannatti häntä.

Äänestyksessä Karhun esitys sai taakseen 14 valtuutettua: Hanna Kuivasen, Ritva Laurikaisen, Tuula Jäkälän, Anu Karhun, Maria Karhulan, Teemu Kemppaisen, Anni Kilpiän, Osmo Laineen, Juha Mielikäisen, Elma Mikkolan, Antti Nuppolan, Hanne Seppäläisen, Paula Tuomen ja Erja Ässämäen.

Marjukka Ahtiainen, Heli Kuitto-Heikkinen, Tuomo Kirjavainen, Samuli Kurkaa, Urho Kärmeniemi, Merja Paatos, Kari Pettinen, Olavi Pikkarainen ja Kirsi Rehunen olisivat hyväksyneet täydennyslistan sellaisenaan.

Määrärahamuutoset Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakuntien vuoden 2018 talousarvioihin ja Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakuntien vuoden 2018 tilinpäätökset kirkkovaltuusto hyväksyi yksimielisesti. Lemin seurakunnan tilinpäätös on edelleen valmistelussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *