Siirry suoraan sisältöön

Haitarimusiikilla Sapassiin

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Oikein  90-vuotisjuhlakiertue aloitti Sapassin perjantai-iltana Savitaipaleen Heituinlahdessa, kun mukavan parituntisen tarjosivat syksyllä uskomattomat 90-vuottaan täyttävä Veikko Ahvenainen, Carita Nordlund ja Kouvolan Harmonikat.

DSCN1185

Einolan lavalla Savitaipaleen torilla jatkettiin yhteislauluin lauantaiaamuna kapellimestarina  monista telkkariohjelmistakin tuttu Jari Puhakka, joka tässä kuvassa on piiloutunut nuottitelineensä ja soittimensa taakse.

SSCN1199

Melko runsaasti laulajiakin aamuviileään saapui, mutta päivän sankari Eikka Aapro vietti omaa synttäriään kotisilla – sydämelliset onnittelut sinne!

SSCN1198

Jos Puhakka onkin  alan  ammattilainen, niin laulutuokion jälkeen esiintyivät vain kolme kuukautta yhdessä harjoitelleet Sami Vesakoivu ja Saana Kankaanpää. Aika mainio duo!

SSCN1197(1)

Kirkonkulmalaiset olivat järjestäneet omaa kesäpäivän ohjelmaa. Oli Pop-up-kahvila Agronomi Pitäjäntuvalla, jossa näytteillä ja saatavilla oli myös näin ihania Sari Koukin töitä.

SSCN1193

Cathill Knives tarjosi grillimakkaraa, arpajaisia, tutustumista työtiloihin sekä kasvomaalausta. Tässä upea sudenkorento vanhempaakin poskeen!

SSCN1205

Samasta ovesta pääsee ihan uuteen liikkeeseen. Hanakat tarjoaa nyt paikkakunnallakin apua LVI-rakentamiseen, arvottavanakin oli hieno vettäsäästävä vessanpytty, jonka asentamiseen myymälävastaava Niko Pärnänen lupaa myös apua. Liike on avoinna  ma, ke ja pe kello 12-16.

SSCN1196

Gellariassa on tarjolla hauska ja värikä WIP-näyttely, suuria teoksia ja ihania vuorimaisemia. Kuvassa taiteilijan, savitaipaleelta lähtöisin olevan Olli Hongiston vierellä kuin aurinkoinen tunturikoivikko, ja toisella puolen (kuvaajan mielestä) kukkivat vuorenrinteet…

SSCN1195

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *