Siirry suoraan sisältöön

Musiikkijuhlat käyntiin keskiviikkona

Lemin musiikkijuhlat soitetaan ja lauletaan käyntiin keskiviikkoilta. Avajaiskonsertti kirkossa alkaa kello 19.

Juhllien järjestäjät kokoontuivat maanantai-iltana laululavalle hiomaan järjestelyjä.

Juhllien järjestäjät kokoontuivat maanantai-iltana laululavalle hiomaan järjestelyjä musiikkiyhdistyksen puheenjohtajan Eija Sinkon (vasemmalla) kanssa..

Viisipäiväisten juhlien ohjelmistoon kuuluu maksullista viisi maksullista kirkkokonserttia sekä lukuisia ilmaistapahtumia: konsertti Vanamokodissa, nuorten muusikkojen konsertti kirkossa, musiikillinen jumalanpalvelus,  ilmaiset etno- ka rokkikonsertit kirkonkylän baareissa sekä lastenkonsetti ja kesätorin konsertti Laululavalla.

Ohjelmisto ja esiintyjätiedot löytyvät musiikkijuhlien omilta sivuilta. Lauantain aamupäivän Torikarkeloiden esiiintyjistä sivut eivät kerro mitään, mutta juhlien taiteellinen johtaja Tuulikki Närhinsalo teki joitain paljastuksia maanantaisessa järjestäjien palaverissa:

Laululavalle nousevat silloin ainakin pianisti Jukka Nykänen, musiikkijuhlien tuleva taiteellinen johtaja, basso Erik Rousi ja bassobaritoni Samuli Taskinen. Jodlaavaa ja jollottavaa naiskolmikkoa Eeva-Leena Pokelaa, Soila Sariolaa ja Sirkka Kososta kuullaan lavalla myös, samoin  Mikko Pettistä ja hänen tyttäriään Almaa ja Elsaa. Tuulikki Närhinsalo esiintyy myös itse sekä yllätysesiintyjä, jonka nimeä hän ei suostu paljastamaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *