Siirry suoraan sisältöön

Rautaa, kromia ja raskasta musiikkia

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Savitaipaleen Helmen pihapiirissä sai todella etsiä parkkipaikkaa viime torstaina, kun vanhat ajoneuvot esittäytyivät entisen ABC:n laajalla piha-alueella.

Kauempaa tulijoita kaverit varoittelivat edes yrittämästä paikalle omalla autolla – on syytä jättää kulkupeli sovinnolla kauemmas.

Kylläpä heilahtelivat kellohelmat vintage-neitosilla oli hurjia tatuointeja, metalliketjua ja niittinahkaa, kun sekä suloisten vanhojen kaarojen ystävät, että raskaan musiikin rokkiväki kokoontui tapahtumaan.

Ja olihan niitä autoja, ihan vaan nättejä, pieniä punaisia, oli valtavia amerikanlaivoja, tuttuja ja tuntemattomia taivastelijoita. Oli makkarankäristystä ja letunpaistoa, ihan siinä Kuolimo’s Piraattesien  vieressä, joten keskustelu oli lähietäisyydeltä korvaan huutamista.

SSCN1284

Musiikki oli taattua rautaa, kunnon räminää, ruostetta ja valojen välkettä.

Vähän niin kuin tämä tämmöinen kulkupeli, jonka lavalla helposti kulkisi vaikka rumpupatteri, tekemistä tässä piisaisi, ennenkuin siinä auringonsäde itseään peilaisi.

SSCN1289

Seutukunnalla kesäisin näkyy usein tämä hauska oranssi perheauto, joka on tässä laitettu esittelemään jousitustaan – voiko olla totta!

SSCN1288

Tämä upea musta kulkupeli on saanut liekehtivät kyljet, eikä kaipaa aurinkoa välkehtiäkseen.

SSCN1287(1)

Mutta katsokaas tätä!

SSCN1286

Jo rekisterikilpi kertoo, minkä pankin ylin johto on tällä kulkenut.

Uskomattomia yksityiskohtia jopa pehmeässä nahkassa takaoven pielessä!

SSCN1285

Myytävänä taisi olla, vaan ei varmaankaan jokaisen saatavilla!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *