Siirry suoraan sisältöön

Kotalahden myyntiä valmistellaan

Uimin seudun kyläyhdistys on irtisanonut vuokrasopimuksensa Kotalahden leirikeskuklsesta päättynään kuluvan vuoden loppuun. Kunnanhallitus päätti pyytää kiinteistönvälittäjiltä arvion talon myyntihinnasta.

Kotalahden leirikeskuksessa vietettiin avointen ovien päivää heinäkuussa 2017.

Kotalahden leirikeskuksessa vietettiin avointen ovien päivää heinäkuussa 2017.

Myyntiä valmistellessa selvitetään myös, joutuuko kunta maksamaan takaisin ELY-keskuksen vuonna 2014 talon kunnostukseen myöntämän avustuksen, jos talo myydään jo ennen ensi kesäkuuta.

Näiden selvitysten jälkeen asia esitetään kunnanhallitukselle päätettäväksi uudelleen.

Vt. kunnanjohtaja Johanna Mäkelän alkuperäinen esitys maanantaina koolla olleelle kunnanhallitukselle oli, että Kotalahdesta pyydetään syyskuun aikana vuokratarjoukset toimintasuunnitelmineen. Vuokrauksen tulisi tukea alueen käyttöä kuntalaisten, yhdistysten ja muiden tahojen eri tilaisuuksissa. Myynti tulisi kyseeseen, jos kelvollista tarjousta ei saada.

Kunnanhallituksen kokouksessa Mervi Rings (kok.) muistutti, että valtuustoseminaarin esityksen ja talouden säästöohjelmaan kirjatun mukaisesti kunnan on tarkoituksenmukaista päästä eroon tarpeettomista, vain kuluja aiheuttavistakiinteistöistä. Rings esitti, että koska kunta ei myöskään tarvitse Kotalahden kiinteistöä omaan palvelutuotantoonsa, pyydetään siitä kiinteistövälittäjän arvio, jonka jälkeen kiinteistö laitetaan myytäväksi.

Vt. kunnanjohtaja muutti keskustelun jälkeen päätösehdotustaan. Uuden ehdotuksen mukaan kiinteistönvälittäjän arvion ja ELY-keskuksen lausunnon jälkeen asia tuodaan uudelleen kunnanhallituksen päätettäväksi.

Tämän esityksen kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *