Siirry suoraan sisältöön

Nimismies Antti Kuukasta, laivoista ja patteritöistä Ismo Talkan kirjassa

Tervehdys

Kirjastani ”Töyryn talosta vesille” voitte lukea, että kuka ”Antti Kuukka” oli Lemin nimismies vuonna 1918. Kirjan oikovedoksesta toimittaja Markku Paakkinen teki 28.11.2919 jutun Länsi-Saimaan Sanomiin.

Kirjassa tulee esille myös Pien-Saimaan Lemin mantereen puoleisilta rannoilta 1910- ja 1920-luvuilla liikennöineet laivat ja siellä olleet laivalaiturit. Osansa saavat myös venäläisten johtamat ns. patterityöt, joita tehtiin sekä Merenlahden että Lemin puolella.

Kirjan julkistamistilaisuus on 14.12.2019 klo 14.00 Taipalsaaren Merenlahdella Kenttäosuuskunnan talolla, jossa kirjan kirjoittajan serkku muusikko Heikki Hytti soittaa kahvin lomassa vesille kuukuvia sävelmiä. Kirja tulee myyntiin mm Savitaipaleen Helmessä hintaan 45,00 euroa. Kirjan julkistamistilaisuudessa hinta on 40,00 euroa.

Ismo Talka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *