Siirry suoraan sisältöön

Myyntipäätöksestä jätettiin oikaisuvaatimus

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvoston päätöksestä myydä Lemin seurakuntatalo nettihuutokaupassa on jätetty oikaisuvaatimus. Oikaisun vaatijat totetavat päätöksen syntyneen virheellisen käsittelyn seurauksena.

Kirkkoneuvosto päätti 23. huhtikuuta laittaa Lemin seurakuntatalon myyntiin.

Kirkkoneuvosto päätti 23. huhtikuuta laittaa Lemin seurakuntatalo myyntiin.

Kirkkoneuvostolle osoitetun oikaisuvaatimuksen ensimmäinen allekirjoittaja on lemiläinen kirkkoneuvoston jäsen Juha Mielikäinen. Hän kuten kolme muuta allekirjoittajaa: Anu Karhu Lemiltä sekä Elma Mikkola ja Leo Peuha Taipalsaarelta halusivat kirkkoneuvostossa palauttaa asian uuteen valmisteluun. Viides allekirjoittaja on kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Ritva Laurikainen Lemiltä.

Oikaisuvaatimuksessa huomautetaan, että kannatettu uudelleen valmisteluun lähettämisesitys ei ollut vastaesitys pohjaesitykselle talon myyntiin laittamisesta vaan käsittelyjärjestys esitys.

Kirkkoneuvoston olisi sitten pitänyt ensin äänestää valmisteluun lähettämisestä. Jos siinä esitys olisi hävinnyt, vasta sitten päättää ja mahdollisesti äänestää, laitetaanko seurakuntatalo myyntiin. Nyt asiasta päätettiin yhdellä äänestyksellä, jossa vastakkain olivat asian palauattaminen valmisteluun ja myyntiin laittaminen.

Pääasian käsittely jäi kesken, oikaisun vaatijat totetavat.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *