Siirry suoraan sisältöön

Elämä palailee kohti normaalia

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Elämä palailee normaaleille raiteilleen pikkuhiljaa Savitaipaleellakin. Siljan Torikahvila on avannut ovensa, varoetäisyydet säilytetään niin sisällä kuin ulkonakin ja kesätytöt ovat saapuneet tuttuun työpaikkaansa.

Silja joutaa hetken pohtia asiakkaan kanssa maailman menoa, kun jo kolmatta kesää töissä oleva Jenni palvelee asiakasta kassalla.

SSCN5287

Amppelikukat, monet taimet, tomaatit ja kurkutkin tohtii jo torilta kotiin kantaa.

SSCN5288

Taipalsaaren Veikkojen rokkamiehet ovat tiistaiseen tapaan paikalla, tällä kertaa seisotaan juhlavasti mainostamassa 30-vuotista taivalta,j oka huipentuu 13.8. Lappeenrannan torilla, jolloin soppatykillinen rokkaa on tarjolla juhlan kunniaksi paikalla nautittavana.

SSCN5289

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *