Siirry suoraan sisältöön

Lemin musiikkijuhlat pidetään karsitulla ohjelmalla ja poikkeusjärjestelyin

Kun sosiaalinen kanssakäyminen on minimissään ja tapahtumia rajallisesti tarjolla, Lemin Musiikkiyhdistys kokee entistäkin tärkeämmäksi tarjota musiikkielämyksiä yleisölleen.

Lemin musiikkijuhlat tuo konsertit ja taitelijat Lemille tänäkin kesänä. Kuvakooste: Lemin musiikkijuhlat.

Lemin musiikkijuhlat tuo konsertit ja taitelijat Lemille tänäkin kesänä. Kuvakooste: Lemin musiikkijuhlat.

Siispä Lemin musiikkijuhlat järjestetään myös tänä vuonna. Poikkeusoloista johtuen festivaalin ohjelmaa on karsittu. Yleisön ja esiintyjien turvallisuudesta huolehditaan erityisjärjestelyin, joiden suunnittelussa pyydetään apua terveydenhuoltoalan ammattilaisilta.

Kolme

kirkkokonsettia

Kirkkokonsertteja järjestetään kolme. Torstaina 30.7. Klassinen, sankarillinen ja kypsä -konsertissa Beethovenin tyylikausia esittelevät maamme pianistien kärkikaartiin kuuluva Johannes Piirto ja musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Erik Rousi. Konsertti esitetään alkuperäisestä ohjelmasta poiketen kello 19.

Perjantaina 31.7. klo 19 vuorossa on Kummitus & Arkkiherttua, jossa Beethovenin merkkiteoksia tulkitsevat Suomen kansallisoopperan konserttimestari Jukka Merjanen, Helsingin kaupunginorkesterin soolosellisti Tuomas Ylinen ja pianisti Justas Stasevskij.

Lauantaina 1.8. klo 19 kuullaan alunperin keskiviikolle suunniteltu konsertti Heinrich & Robert – Jussi & Justas, jossa loistavat Lappeenrannan laulukilpailuiden vuoden 2016 miesten sarjan voittaja, baritoni Jussi Vänttinen ja pianisti Justas Stasevskij.

Kuhunkin konserttiin myydään hyvin rajoitetusti lippuja, jotta kirkossa on helppo noudattaa riittäviä turvavälejä. Konserteissa ei turvallisuussyistä ole väliaikaa.

Orkesterikonsertit, operetti,

torikarkelot ja

ravintolakonsertit peruttu

Alkuperäisestä ohjelmasta pois jäävät torstain ja lauantain orkesterikonsertit Ensimmäisen koulukunnan miehet ja C-duurimessu op 86, sunnuntain operettikonsertti Operetin taikaa sekä lauantain torikarkelot ja ravintolakonsertit.

Vanamokodin konsertti

vain asukkaille,

lastenooppera syksyllä koululla

Kesäpäivän konsertti Vanamokodissa järjestetään vain talon asukkaille, ilman ulkopuolista yleisöä. Esiintyjät sijoitetaan talon ulkopuolelle, johon on sisältä näköyhteys. Tuhkimo-lastenooppera siirretään esitettäväksi oppilaille Lemin koulukeskuksessa tulevalla syyslukukaudella.

Särälounas-konsertti

museon pihalla,

päätöskonsertti Laululavalla

Perjantain Särälounas-konsertti järjestetään kotiseutumuseon pihamaalla klo 14. Esiintymässä ovat mezzosopraano Pihla Terttunen, basso Erik Rousi ja pianisti Nicholas Pulkkinen.

Festivaalin päätöskonsertti Yhdessä taas järjestetään sunnuntaina klo 14 Laululavalla, jolle nousevat Pihla Terttunen, Erik Rousi ja pianisti Johannes Piirto. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Yleisöä pyydetään noudattamaan tilaisuudessa hyvää käsihygieniaa ja riittäviä turvavälejä.

Kotiseuturatiosta

ja verkosta

Kaikki konsertit lähetetään lisäksi suorana Lemin Kotiseuturatiossa taajuudella 95,2 Mhz. Kotiseuturation lähetyksiä voi kuunnella myös Lemin kotiseutuyhdistyksen verkkosivuilla osoitteessa museosara.fi.

Peruttuihin ja siirrettyihin konsertteihin jo ostetut liput voi palauttaa alkuperäiseen lipunmyyntipisteeseen (Ticketmaster tai Lemin kirjasto). Beethoven-passi ja festaripassi kelpaavat myös sellaisenaan kaikkiin järjestettäviin konsertteihin.

Liput ennakkoon,

ei ovelta

Lemin musiikkijuhlien ennakkolippuja rajoitetusti myynnissä 29.7. saakka Ticketmasterissa ja Lemin kirjastossa. Konsertteihin ei ole ovimyyntiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *