Siirry suoraan sisältöön

Lemin Keskusta yhdistyy

Keskustan Lemin kunnallisjärjestö uudistuu. Kunnallisjärjestön yleinen kokous käsittelee torstaina organisaatiomuutosta Vanhassa Pappilassa.

Esityksen mukaan paikallisyhdistykset Ruomi-Kirkonseutu, Huttula, Jokivarsi ja Kotajärvi sekä kunnallisjärjestö purkautuvat. Paikallisyhdistyksistä vanhimman, Uimin, nimi muutetaan Keskustan Lemin kuntayhdistykseksi.

Kaikki entiset paikallisyhdistykset sulautuvat uuteen yhdistykseen. Jäsenistö koko kunnan alueelta siirtyy uuteen kuntayhdistykseen. Keskustan sääntöjen mukaan liittyvien yhdistysten varat siirretään nimettyjen selvityshenkilöiden toimesta kuntayhdistykselle.

Kuntayhdistyksen perustaminen vauhdittaa samalla ensi kevään kuntavaaleihin valmistautumista. (JT)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *