Siirry suoraan sisältöön

Kärmeniemiä maailmalla

Riitta Kärmeniemi on saanut jouluterveisiä Atlantin takaa, ja kertoo näin Lemin Kirjavan lukijoille:

Olen jossain vaiheessa tutkimusmatkallani löytänyt henkilön USAsta, jonka isoäiti oli Kärmeniemi nimeltään. Sandra Kinsey on hänen nimensä.Kun olen luonteeltani utelias ja haluan oppia uutta ja tutkia, niin tulee joskus näitä sattumiakin.

Lähetin eilen hänelle sähköpostia pitkästä aikaa,  ja jouluterveiset sieltä tuli. hHän on 73 v ja minä olen nyt 70 v, joten aika lähellä ollaan. Niin siellä kuin meilläkin: koronarajoitukset jatkuvat, käydään maski naamalla pikaisesti kaupassa hakemassa ruokaa, mutta muut kyläilyt saavat jäädä.

Kärmeniemiä on ilmeisesti mennyt suureen mailmaan jonkun verran. Minun rakas isoisäni Antti Kärmeniemi otti vaimokseen Anna Rasan ja muutti Lauritsalaan ja meni Kaukaan tehtaalle töihin. Siihen aikaan ei kuulema isänsä hyväksynyt, että meni naimisiin mökin tytön kanssa. No onneksi näin kävi ja sain maailman parhaat isovanhemmat.
Riitta Kärmeniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *