Siirry suoraan sisältöön

Leijonat tekivät vuoden kotiseututeon

Lemin Kotiseutuyhdistys  on antanit Vuoden Kotiseututeko- palkinnon Lions Club Lemille.

Kesällä Lions Club tervasi arvokkaan rauta-aidan h

Kesällä Lions Club tervasi rovasti Majanderin sukuhaudan aidan Lemin hautausmalla. Kuva Jouni Väkevä.


Lions Club Lemi on osa kansainvälistä yhdistystä, jonka yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on palvella paikallisia yhteisöjä. Lions Club Lemi on poliittisesti sitoutumaton ja edustaa kaikkia eri yhteiskuntaryhmiä.
Tämä tekee yhdistyksen hyväntekeväisyystyön erittäin tärkeäksi ja arvostettavaksi, yhdistys perustelee palkintoa.
Lions Club Lemi tekee arvokasta kotiseututyötä osoittamalla varoja ja tunnustuksia kaikille parhaaksi katsomilleen toimijoille Lemillä. Lions Club Lemin toiminta on myös kansainvälistä vaikuttamista, yhdistys muistuttaa.

Tervausporukka yhteiskuvassa urakan jälkeen. Kuva Jouni Väkevä.

Tervausporukka yhteiskuvassa urakan jälkeen. Kuva Jouni Väkevä.

Lemin Kotiseutuyhdistys myöntää Vuoden Kotiseututeko-palkinnon vuosittain merkittävälle lemiläiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai yhteisölle tunnustuksen kotiseudun hyväksi tehdystä työstä. Tunnustuksen tarkoituksena on kannustaa muitakin yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä toimimaan Lemin hyväksi.
Palkinto luovuttiin Lions Clibille Lemin Kotiseutuyhdistyksen syyskokouksessa tiistaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *