Siirry suoraan sisältöön

Maaseudun kehittäjiä kutsutaan webinaariin

Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja alueen Leader-ryhmät järjestävät ensi viikon torstaina 21.1. etäseminaarin eli webinaariin tulevaisuuden älykkäästä maaseudusta.

Millainen on Kaakkois-Suomen maaseutu vuonna 2030? Ohjelmassa on puheenvuoroja nykytilanteesta ja tulevaisuudesta. Herättäjäpuheenvuoron pitää valtakunnassakin tunnetuksi tullut parikkalalainen journalisti Jani Halme! Hänen puhettaan kommentoivat valtakunnan virallinen kylähullu Jukka Naukkarinen Ummeljoelta sekä pienpanimoyrittäjä Mikko Suur-Uski Virolahdelta. Alustusten jälkeen työskennellään hetki ryhmissä. Oman ryhmän tai kiinnostuksesi kohteen voi valita ilmoittautuessa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt, yrittäjät ja yhdistykset, maaseudulla asuvat ja vapaa-aikaansa siellä viettävät! Sen järjestävät Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja alueen Leader-ryhmät.

Torsstaina 21.1. kello 8.15-12.15 järjestettävään seminaariin on ilmoittauduttava viimeistään maanantaina 18.1. Ilmoitttautumislomake löytyy täältä.

lmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Zoom-alustalle muutama päivä ennen tilaisuutta.

Lisätietoja antaa Leena Hyrylä, leena.hyryla(at)ely-keskus.fi, p. 0295 029 047.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *