Siirry suoraan sisältöön

Puheenjohtajat ja uusi kirkkoneuvosto valittiin vikkelästi

Lemin kirkossa keskiviikkona koolla ollut Taipaleen seurakunnan kirkkovaltuusto teki yksimielisiä päätöksiä nopeaan tahtiin.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajana kaksivuotiskaudella 2021-2021 jatkaa Hanna Kuivanen Taipalsaarelta. Valtuuston varapuheenjohtaksi valittiin Anu Karhu Lemiltä. Karhu oli aiemmin kirkkoneuvostossa, ja varapuheenjohtajana toimi Ritva Laurikainen Lemiltä.

Kirkkoneuvoston uusi varapuheenjohtaja on Kari Pettinen Savitaipaleelta; entinen varapuheenjohtaja Urho Kärmeniemi valittiin hänen henkilökohtaiseksi varamiehekseen. Kirkkoneuvoston varsinaisiksi jäseniksi valittiin Marjukka Ahtiainen, Jukka Hirvi, Osmo Laine ja Kirsi Rehunen Taipalsaarelta, Merja Paatos, Erja Ässämäki ja Tuomo Kirjavainen Savitaipaleelta sekä Paula Tuomi, Ritva Laurikainen, Teemu Kemppainen ja Lasse Lehtimäki Lemiltä.

Pettinen, Hirvi, Rehunen, Paatos, Kirjavainen, Laurikainen, Kemppainen ja Lehtimäki ovat uusia kirkkoneuvoston varsinaisia jäseniä.

Kirkkoneuvoston ensimmäinen puheenjohtaja on viran puolesta kirkkoherra Lea Karhinen.

Kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisiksi varajäseniksi valittiin: Marjukka Ahtiaisen varajäseneksi Hanne Seppäläinen, Jukka Hirven varajäseneksi Elma Mikkola, Osmo Laineen varajäseneksi Aarre Saarinen, Kirsi Rehusen varajäseneksi Leo Peuha, Tuomo Kirjavaisen varajäseneksi Kari Immonen, Erja Ässämäen varajäseneksi Anni Kilpiä, Merja Paatoksen varajäseneksi Maria Karhula, Paula Tuomen varajäseneksi Eila Olkkonen, Ritva Laurikaisen varajäseneksi Anneli Lattu, Teemu Kemppaisen varajäseneksi Olavi Pikkarainen, Lasse Lehtimäen varajäseneksi Juha Mielikäinen.

Lemin kirkossa pidettyä kokousta saattoi kuunnella seurakunnan sivujen ja Farebookin kautta. Kuuntelu oli kuitenkin työlästä huonolaatuisen äänityksen takia. Päällimmäisenä kuului jonkun paikalla olleen voimakas yskiminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *