Siirry suoraan sisältöön

Etelä-Karjala nyt koronan leviämisaluetta – vain kuusi henkeä yksityistilaisuuksiin

Etelä-Karjalan alueellinen COVID-19 tilannekuvaryhmä totesi 25.2.2021 järjestetyssä kokouksessa, että koronavirusepidemia on Etelä-Karjalan alueella leviämisvaiheessa.

Voimassa on tällä hetkellä Aluehallintoviraston (AVI) 24.2.2021 asettama 20 hengen kokoontumisrajoitus, joka tarkoittaa kaikkia sisä- ja ulkotapahtumia. AVI tulee oletettavasti tekemään lähipäivinä päätöksen kuuden hengen kokoontumisrajoituksesta.

Eksoten alueellinen tilannekuvaryhmä asettaa välittömästi voimaan kuuden hengen yksityishenkilöitä koskevan kokoontumisrajoituksen. Kaikkia kokoontumisia ja lähikontakteja kodin ulkopuolella on syytä välttää aina, kun se on mahdollista.

Voimassa on laaja maski- ja etätyösuositus.

Lasten ryhmä- tai joukkueharrastustoiminnan mahdollistamisen osalta odotetaan tarkennuksia ohjeistukseen.

 Varhaiskasvatus jatkuu kuten aiemmin. Alakoulut jatkavat lähiopetuksessa. Yläkoulu ja lukio siirtyvät etäopetukseen 8.3. alkaen. Ylioppilaskirjoitukset toteutetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Kansalaisopiston lähiopetus keskeytetään 31.3. saakka. Etäopetusryhmät jatkavat kuten aiemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *