Siirry suoraan sisältöön

Kirkkoneuvosto valitsi piirineuvostot

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi jäsenet kirkkopiirien piirineuvostoihin kahden vuoden toimikaudeksi.

Lemin kirkkopiirin piirineuvostoon valittiin Hannu Hakonen, Matti Huttunen, Laura Kontunen, Raili Muhli ja Hanna Räsänen. Nuorten edustajaksi valittiin Leevi Lehtimäki. Kirkkoneuvostoa Lemin piirineuvostossa edustaa Paula Tuomi.

Savitaipaleen kirkkopiirin piirineuvostoon valittiin Maiju Hölsä, Laura Kaskenpää, Senni Nuppola, Sanna Pulkkinen, Erja Ruohio, Jouko Saramies ja Heikki Tiainen. Varajäseneksi valittiin Camilla Tiainen ja nuorten edustajaksi Sofia Kilkkinen. Kirkkoneuvostoa Savitaipaleen piirineuvostossa edustaa Merja Paatos.

Taipalsaaren kirkkopiirin piirineuvostoon valittiin Meeri Hölsä, Elina Janhunen, Aulis Kosonen, Maija-Liisa Kuronen, Niina Leinikka, Ilpo Mikkonen, Aure Niiva, Merja Pelli-Kruskopf, Hanne Seppäläinen ja Liisa Siitonen. Varahenkilöiksi valittiin Asko Saikko, Rauno Tarhonen ja Marja-Leena Siipola ja nuorten edustajiksi Lumi-Tuulia Kaijansinkko ja Rosa Valkendorf. Kirkkoneuvostoa Taipalsaaren piirineuvostossa edustaa Marjukka Ahtiainen.

Piirineuvostojen puheenjohtajina toimivat aluepastorit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *