Siirry suoraan sisältöön

Kirjastossa noutopalvelu, kuntosalilla kuuden hengen rajoitus

Lemin kirjasto siirtyi viime viikolla noutopalveluun Etelä-Karjalan pahentuneen koronavirustulanteen takia. Asiakkaat voivat noutaa ennakkoon varattua aineistoa. Palautukset suositellaan jätettäväksi palautusluukkuun.

Kävijöitä kehotetaan vahvasti käyttämään kasvomaskeja ja huolehtimaan yli khden metrin turvaväleistä. Kirjastossa saa asioida vain asioiden hoitamisen kannalta välttämättömän ajan. Lehtilukusali on suljettu turvallisuussyistä. Ryhmävierailuja ei järjestetä. Yleisökone ei ole käytössä

Kunnan liikuntasalit ovat suljettuna yleisöltä maaliskuun loppuun asti. Kuntosali pidetään toistaiseksi auki. Kuntosalilla yhtäaikaisten käyttäjien ehdoton yläraja on kuusi henkilöä.

Kuntosalilla tulee huolehtia vähintään kahden metrin välimatkasta toiseen kuntoilijaan nähden. Lisäksi tulee noudattaa huolellisesti muita salilta löytyviä ohjeistuksia. Mikäli havaitaan sääntöjen rikkomista, sali suljetaan välittömästi ja pidetään suljettuna maaliskuun loppuun asti.

Maaliskuun aikana kirjaston kassan ollessa suljettuna kuntosaliaikaa ei voi uusia kirjastoon. Mikäli avaimesta on aika loppumassa, tule pyyntö lisäajasta lähettää sähköpostiilla osoittteeseen kuntosali@lemi.fi. Pyynnössä tulee olla nimi, osoite ja puhelinnumero laskun lähettämistä varten.