Siirry suoraan sisältöön

Rantanen ajaa kesän linjavuorot

Koulujen päätyttyä Lemin bussiliikenne siirtyi Tilausliikenne E, Rantasen hoidettavaksi. Yhtiö ajaa arkipäivisin kaksi vuoroa Savitaipaleellta Lemn kautta Lappeenrantaan ja kaksi vuoroa Lappeenrannasta Lemin kautta Savitaipaleelle.

Päivän ensimmäinen vuoro lähtee Savitaipaleen kirkolta kello 6.50 ja ajaa Huttulan kautta Lemille. Toukkalantie 6:n kohdalla kirkolla se on kello 7.10 ja Iitiäntie 63:n pysäkillä 7.11. Oletettavasti se ja muutkin vuorot ajavat liikekeskuksen kautta, vaikka tietoa ei mistään löydykään. Lappeenrannan Koulukadun pysäkillä aamuvuoro on 7.44 ja Matkakeskuksessa 7.50. Tarkemmat reitti- ja pysäkkiaikataulut löytyvät tästä linkistä.

Arkipäivien toinen vuoro kaupungin suuntaan lähtee Savitaipaleelta 13.20, on Lemin Toukkalantie 6:ssa 13.40 ja Iitiäntie 63:ssa kello 13.41. Lappeenrannan Koulukadulle bussi saapuu 14.14 ja Matkakeskukseen kello 14.20. Takemmat tiedot tästä linkistä.

Kaupungista Lemille ja Savitaipaleelle ajavista arkipäivien kahdesta vuorosta ensimmäinen lähtee Matkakeskuksesta kello 12.20 ja Koulukadun lähiliikennepysäkiltä kello 12.27. Lemin Iitiäntie 55:ssä se on kello 12.59 ja Toukkalantie 4:ssä kello 13.00. Savitaipaleelle se saapuu kello 13.20. Tarkemmat ajat tästä linkistä.

Arkipäivien iltapäivisin Lappeenrannasta pääseen Matkakeskuksesta kello 16.15 lähtevällä vuorolla. Se on Koulukadulla kello 16.21, Lemin Iitiäntie 55:ssä kello 16.49 ja Toukkalantie 4:ssä 16.50. Savitaipaleelle se saapuu kello 17.15. Tarkemmat pysäkit ja ajat tämän linkin takana.

Lemin Kirjava ei vastaa tämän jutun antamien tai linkkien aikataulujen tarkoista ajoista. Kannattaa mennä pysäkille ajoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *