Siirry suoraan sisältöön

Tuli kesä, tuli tori

Lemin kesä alkoi virallisesti lauantaina, kun myyjät ja ostajat kokoontuivat kesätorille.

Torin myötä käynnistyivät myös Lemin Kotiseuturation lähetykset.

Lämpöä ja lämmintä kesämieltä riitti, ja jonkin verran myös myyjiä ja ostajia myyntipöydillä ja torikahvilassa. Lisänsä antoi myös kuntavaalit, joiden mainoskampanjoille tori vielä ensi lauantainakin antaa mahdollisuuden.

Torin myötä käynnistyivät myös Lemin Kotiseuturation lähetykset. Toimittaja Juha Junnonen ja päätoimittaja Heikki Haiko lupaavat kertoa lemiläisten ja kesäväen kuulumisia joka lauantai alkaen kello kymmenen ainakin elokuun maalaismarkkinoihin saakka.

Kotiseuturation taajuus on 95,2 megaherziä, ja se on kuultavissa myös verkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *