Siirry suoraan sisältöön

Lemin VPK palkittiin Vuoden kotiseututeon tekijänä

Lemin kotiseutuyhdistys palkitsi torstaina Lemin VPK:n Vuoden kotiseututeko -palkinnolla.

Puheenjjohtaja Markus Olkkonen (vas.) ja sihteeri Suvi Juopperi Lemin VPK:sta ottivat vastaan palkinnon kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Heikki Haikolta.

– Lemin vapaapalokunta vastaa lakien ja asetusten mukaisesti palo- ja pelastustoimesta Etelä-Karjalan alueella. Tehtävä on haastava ja vaativa toteuttaa, sillä se edellyttää koko jäsenistön jatkuvaa sitoutumista, kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Heikki Haiko perusteli palkittavan valintaa.

Haiko muistutti, ettö VPK:lla on pitkä historia lemiläisten turvallisuuden vaalijana, ja nykyisin sillä on vastuuta koko maakunnan alueella. Palokunta tekee samalla arvokasta nuorisotyötä, joka mahdollistaa paikallisen palo- ja pelastustoimen jatkuvuuden.

– Lemin vapaapalokunta on onnistunut toiminnallaan luomaan turvallisen ympäristön kaikille kuntalaisille. Se on siksi tärkeä osa Lemiä ja lemiläisyytttä, Haiko lausui.

Vuoden kotiseututeko -palkinto luovutetaan vuosittain lemiläiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai yhteisölle tunnustuksena kotiseudun hyväksi tehdystä työstä.

Nimet kuvatekstiin korjattu 10.12. klo 9.10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *