Siirry suoraan sisältöön

Toreilla ja turuilla

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Joulupukki ei ole jäänyt Korvatunturille paketteja käärimään, hänet on nähty Jo Onnenhevosten joulussa.

…ja Savitaipaleen torillakin joulunavauksessa, jossa hän ei kuitenkaan osallistunut kilpailuun Masked Singer, vaikka joku sitä vähän odottikin…

Pikkupakkanen  ei ollut perheitäkään säikäyttänyt, vaan runsain joukoin arvioitiin koulukkaiden koristelemien kuusten koreutta, ostettiin leivonnaisia ja sukkia sekä lapasia, monenlaiset muutkin herkut maistuivat. Ja voi mikä riemu oli päästä korean aasin rattaille tai silittämään hienosti kammattua ponia.

Ja samaan aikaan oma kyläkauppa K-Market tarjosi Marttojen avustuksella juhlakahveja, viisi vuotta on tullut tuosta noin vain täyteen! Ja sisemmältä kaupasta tuli myös kutsuva letun tuoksu, sielläpä niitä paisteli viäräleukanen savolaine lettumestari!.

Ihan vierailla toreillakin tuli vierailtua, kaupungissa asti. Paljon oli ihmisiä liikkeellä, paljon tarjolla tavaraa, glögiä, leikkejä lapsille, ja tietenkin, ne SaiPan joulupuurot. Tänä vuonna voitokkaan TPS-pelin jälkeen poikia ei toki kauhomaan pantu, mutta kuvaan kyllä Mäntyperän eukonkin kanssa. Kuva on kaappaus Seppo Järvimiehen sähköpostilähetyksestä, mutta asia siinä tulee selväksi näinkin!  Hauskaa ja tervettä joulunodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *