Siirry suoraan sisältöön

On taas aika äänestää

Keskiviikkona 12. tammikuuta alkaa aluevaalien ennakkoäänestys.

Vaalimainokset ovat ilmestyneet telineisiin muun muassa Lemin kirkonkylässä.

Aluevaaleissa valitaan aluevaltuustot, jotka päättävät sosiaali- ja terveystoimen ja pelastustoimen palveluista vuoden 2023 alusta alkaen. Vaaleissa valitut päättävät lähipalveluista ja palveluverkosta, esimerkiksi siitä, minne hyvinvointiasemat jatkossa sijoittuvat.

Vaalin ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 12. tammikuuta ja kestää viikon tiistaihin 18. tammikuuta saakka. Ennakkoäänestyspaikka Lemillä on kunnanvirasto vanhassa pappilassa. Se on avoinna arkipäivinä keskiviikosta maanantaihin kello 10-17, tiisstaina kello 10-18 ja viikonloppuna kello 10-13. Savitaipaleen ennakkoäänestyspaikka on kirjasto, jossa voi äänestää keskiviikkona, perjantaina, maanantaina ja tiistaina kello 11-19, torstaina kello 9-16 ja viikonloppuna kello 11-15. Ennakkoäänenestämässä voi käydä kotikunnasta riippumatta missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa Suomessa ja ulkomailla. Ulkomailla ennakkoäänestys päättyy jo lauantaina 15.1.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta, äänestysaika kello 9-20. Lemin äänestyspaikka on kunnanvirasto vanhassa pappilassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *