Siirry suoraan sisältöön

220 euron tonttikauppa peruuntui

Lemin kunta myi verkossa pikahuutokaupalla kaksi omakotitonttia. Kirkonkylän Palolan alueen tontista tarjottiin 220 euroa ja Kuukanniemen Raikulitien tontista 620 euroa.

Kunnanhallitus hyväksyi Kuukanniemen tontin kauppakirjan allekirjoitettavaksi, mutta kirkonkylän tontin kauppa peruuntui ostajan ilmoitettua halunsa perua kauppa.

Kunnanhallitus päätti julistaa hallinnon asiantuntijan viran haettavaksi edellisen viranhaltijan virkasuhteen päätyttyä koeajan jälkeen. Hallinnon asiantuntijan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi virassa edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, aiempaa työkokemusta kuntahallinnosta sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Viranhoidossa onnistumisen edellyttää kokemusta ja osaamista hallintopäätösten ja kokousasioiden valmistelusta ja asianhallinnan prosesseista. Virkaan kuuluu kunnan arkistovastaavana toimiminen.

Kunnanhallitus päätti myös, että hallinnon asiantuntijan viransijaisena toimii hallintosihteeri Jesse Savolainen siihen asti, kunnes uusi viranhaltija aloittaa tehtävässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *