Siirry suoraan sisältöön

Hiihtoa kilvan ja kilvatta maaliskuun toisena viikonloppuna

Vaikka Papinhiihdot muuttuivat valokuvalliseksi kansanhiihdoksi, Lemin lenkkiä ei järjestetä, pääsee Lemillä hiihtämään myös yhdessä ja kilpaakin, iloisissa koko perheen tapahtumissa.

Perjantaina 11. maaliskuuta suksien kanssa kannattaa suunnata Kotalahteen Hyvän mielen hiihtokilpailuihin. Uimin seudun kyläyhdistyksen järjestämä tapahtuma alkaa kello 17.30. Kilpahiihtosarjoja on luvassa kaiken ikäisille tarpeen mukaan ja lasten sarjoissa palkinnot kaikille osanottajille. Puffetti ja kisamakkara kruunaavat talvisen tapahtuman. Ennakkoilmoittautumiset nimi- ja ikätietoineen sähköpostilla Miia Haikolle (miia.haiko(at)gmail.com); myös paikan päällä voi ilmoittautua.

Kahta päivää myöhemmin, sunnuntaina 13. maaliskuuta, ladulle ja lumikenkäilemään kutsuvat Lemin Vainikkalan martat. Koko perheen ulkoilutapahtuma järjestetään Vainikkalan seudun erästäjien majalla kello 10-14. Eripituisten latujen verkostoa on luvassa yli 20 kilometriä, lumikenkiä lainataan, marttojen puffetti tarjoaa kahvia, mehua ja pullaa. Ja tietenkin paistetaan makkaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *