Siirry suoraan sisältöön

Nuorta teatteria Tapiolassa torstaina

Lemin Nuorisoseuran harrastustoiminta lähestyy päätöstään kevään osalta. Koronan aiheuttamista rajoituksista huolimatta toiminta on jatkunut koko kauden.

Tanssia ja teatteria on ollut tarjolla lapsille, nuorille ja aikuisille. Ja nyt viimein on tarjolla näytelmiä yleisön edessä.

Toukokuun ensimmäisenä torstaina 5.5. Tapiolan lavalla nähdään lasten ja nuorten tekemät omat näytelmät. Ryhmien ohjaajana on toiminut teatteriohjaaja Sami Sivonen.


Lasten ryhmän näytelmä ”Huijari” syntyi ”Keisarin uudet vaatteet” -sadun pohjalta. Improvisoinnin ja ideoinnin seurauksena syntyi tarina nykyaikaisesta huijarista, jonka temmellyskenttänä on Facebook ja sen kirppisryhmät. Mokkamasteri saa somemummot liikkeelle.


Nuorten näytelmää ”Uusia alkuja” on työstetty ryhmälähtöisesti osallistujien omien kiinnostusten pohjalta. Näytelmässä Siljan elämä on ollut haasteita täynnä. Nyt aikuisuuden kynnyksellä hänen kotiinsa muuttaa koulukiusaaja Jemina. Kahden erilaisen nuoren elämät kohtaavat uusioperheen arjessa. Löytyykö heidän välilleen ymmärrys?


Molemmista näytelmistä on luvassa yksi yleisölle avoin esitys, torstaina 5.toukokuuta. Huijari esitetän kello 18, ja Uusia alkuja klo 19.30 nuorisoseurantalo Tapiolassa.


Lisäksi näytelmät esitetään Saimaan Nuorisoseurojen Teatteribileet–tapahtumassa Lemillä alueen muille teatterin harrastajille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *