Siirry suoraan sisältöön

Avajaispäivän tarjontaa Olkkolassa

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Jatkoa Olkkolan caravan-alueen avajaisjuttuun:

Minigolfradalla oli muutamia perheitä ja pariskuntia, mutta jatkan matkaa rantakodalle, jossa vielä nuotio palaa ja talon tarjoamat Ikosen makkarat maistuvat.  Maistan myös lapsille tarkoitettuja vaahtokarkkeja, nam

Tuuli läikyttää laineita viileänä, uimaan ei vielä tee mieli. Äskeinen pariskunta kertoi ihmetelleensä, kun rantaan tuli nainen korin kanssa, luulivat, että syöttää lintuja, mutta menikin uimaan.. olikohan se silloin pääsiäisaikaan jo. Savitaipaleellahan uidaan kesät talvet, ainakin muutamat urheat! Avantoa aukipidetään koko talven.

Sisäällä Olkkolassa on esillä kaksi näyttelyä, yläkerrassa Pertti Jurvasen Savitaipalleen historiaan liittyviä maisemia ja tapahtumia, ja sitä jatkaa myös salin näyttely.

Taulut ovat hienoja, kauniit värit ja upeaa näköistaidetta. Kuvia on niin Partakoskelta,  Kärnäkoskelta ja yleensä paikallisista maisemista. Timo Rönkä on -59 syntynyt lappeenrantalainen muusikko ja taiteilija, jonka näyttelylista on varsin pitkä.

Vaikka osa porukasta on varmaan mennyt torille markkinahulinaan, niin ravintolan pöydät on katettu pian saapuvalle juhlaporukalle, ja pihaan rakennetulla keppariradalla laukkaavat uljaat ratsukot reippaitten ratsatajien ohjastamina. Kamerani ei saanut  Eira Tuomaisen vauhdikasta ratsukkoa kuvaan.

mutta Stella Kivistön hieno suoritus tarttui talteen.

Pihaan alkoi kerääntyä autoja ja uusia juhlijoita, joten Mäntyperän eukko lähti kylälle katsomaan, miten siellä markkinoidaan… .jatkuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *