Siirry suoraan sisältöön

Onko Retua näkynyt? – palasi kotiin!

Juttu päivitetty 15.6. kello 9.17.

Kollikissa Retu, 17, on ollut päivän teillä tietymättömillä. Mahtaako kenelläkään olla havaintoa kissasta Lemin kirkonkylässä?

Retu on iäkäs mustavalkoinen kissa. Kuva on tältä keväältä.

Viimeinen havainto Retusta kotona Klemintie 19:ssä Lemin kirkolla tehtiin tiistaita vastaan yöllä noin kello 1, jolloin hän makoili lempipaikassaan terassin sohvalla. Pian sen jälkeen se on lähtenyt retkelleen; retket ovat viime aikoinas uuntautuneet lähinnä vain kotipihalle ja kotinurkille.

Retun retkiä ovat rajoittaneet heikentynyt näkö ja mahdollisesti myös lievä dementia. Mutta juuri niistä syistä kissan häviäminen tuntuukin huolestuttavalta: osaako se tulla takaisin kotiin, jos on jostain syystä lähtenyt kauemmaksi?

Keskiviikkoaamuna kahdeksan maissa karkulainen oli palannut samalle paikalle, mistä hävisikin. Hyväkuntoisena.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *