Siirry suoraan sisältöön

Ohi on tai viel just ehtii! 

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Heitlahen pojat, Aatu Markku, viulu, sekä Markku Hongisto ja Veikko Muukka, haitar, päättivät komeasti Savitaipaleen Sapassin, mutta torisoitot jatkuivat silti yhä.

Katosateessa harmillisen pienelle porukalle esiintyivät Heikki Hytin säestyksellä ensin omille asioilleen kiirehtinyt Terttu Kultanen, ja sitten lappeenrantalaiset Ilkka(?) ja Marja-Liisa, sekä muuan Siunatussa hulluudessakin mainiosti esiintynyt Jussi. Martat tarjosivat vohvelikahveja katosten alle piiloutuneelle yleisölle. 

Vielä ehtii juuri ja juuri käydä myös Ranta-aitassa nuorten kahvilassa. Työvuorossa kahvilassa Arttu Rautiainen, joka kirjoittaa ensi keväänä, ja Hilma Vakkila, joka aloittaa lukion toisen luonkan ihan kohta.

Elsa Näivä oli tänään leivontavuororssa. Nuoret ovat tyytyväisiä kesäänsä, ihmisiä on käynyt mukavasti, turistejakin, joitten kanssa pärjätään ruotsilla ja englannilla. Kioski saatiin toimintaan ihmisten ystävällisellä avustuksella. Terassille saatiin kalusteet, ja kylmäkaapitkin lainattiin tai lahjoitettiin, pullojuomien kylmäkaapin lainasi K-market.

Ihan vihoviimeisiä päiviä viedään, sillä 1.8.2022 nuoret lopettavat, ja pitävät pienen loman ennen koulun alkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *