Siirry suoraan sisältöön

Veteraanien kirkkopäivä Rautjärvellä

Etelä-Karjalan veteraanijärjestöjen yhteistä kirkkopäivää vietetään Rautjärvellä 10. elokuuta.

Etelä-Karjalan kaikkien veteraanijärjestöjen (Sotaveteraanit, Rintamaveteraanit, Sotainvalidit, Etelä-Karjalan Sotilaspoikien perinnekilta, Etelä-Karjalan Lotta Svärd -perinne, Etelä-Karjalan Sotaorvot, Imatran Seudun Sotaorvot ja Kaatuneitten Omaiset, Lappeenrannan Evakkolapset) yhteinen Kirkkopäivä on Rautjärvellä keskiviikkona 10.8.2022. Paikallisista järjestelyistä vastaa Ruokolahden seurakunta ja Rautjärven Sotaveteraanit ry.

Kirkkopäivä alkaa messulla Rautjärven kirkossa klo 10. Liturgina toimii Ruokolahden kappalainen Timo Kälviäinen ja rovasti Kari Luumi saarnaa. Messun jälkeen seppelpartio laskee seppeleen muistomerkille.

Ennen päiväjuhlaa on ruokailu Rautjärven Aseman koululla.

Päiväjuhla alkaa klo 13 Aseman koululla. Juhlapuheen pitää Raja- ja Merivartiokoulun johtaja, eversti Jaakko Hamunen. Kirkossa sekä päiväjuhlassa soittaa Rakuunasoittokunta. Ohjelmassa on lisäksi muuta musiikkia ja puheita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *