Siirry suoraan sisältöön

Kuukannemen seurakuntakoti saa uuden katon

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti vaihdattaa Kuukanniemen seurakuntakodin huopakaton peltikatoksi.

Peltikaton asentajaksi valittiin ainoa tarjouksen jättänyt yritys, Lappeen Peltisepät Oy. Tarjouksen arvonlisäverollinen hinta on 37.500 euroa, mikä arvonlisäverottomana on 30.232 euroa.

Kirkkoneuvosto päätti myös vainajakylmiöiden hankinnasta Lemin kellotapuliin. Ainoa määräajassa saapunut tarjous oli Hermetel Oy:ltä. Sen arvo on arvonlisäverollisena 28.798,34 euroa, ilman arvonlisäveroa 23.224 euroa. Samalta toimittajalta oli kylmiötarjous pyydetty myös viime vuoden keväällä, jolloin se oli 31.124 euroa arvonlisäverollisena. Nyt tarjous oli arvonlisäverottomana liki 2.000 euroa pienempi.

Kellotapulin kellonsoittojärjestelmä ja luukunavausmekanismi päätettiin tilata Custom Control Oy:ltä 7.500 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Ilman veroa hinta on 6.048 euroa.

Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että Lemin kellotapulin remonttiin tämän vuoden budjetissa varattua 200.000 euron määrärahaa korotetaan 190.000 eurolla 390.000 euroon. Kokonaiskustannukset ovat nousseet korkeammiksi kuin viime vuoden lopussa arvioitiin. Silloin arvio oli arvonlisäverollisena 323 285 euroa, verottomana 260.713 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *