Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumatiedot painetaan taas paperille

Lemin kunnanhallitus päätti, että takavuosina käytössä ollut kunnan tapahtumatiedote julkaistaan jälleen painettuna.

Kalenterivuoden aikana tehdään kaksi tiedotelehteä, ja tämän lisäksi laajempi kesälehti. Mutta toisin kuin aiempien painettujen tiedotteiden aikaan, lehteä ei enää ole tarkoitus jakaa joka kotiin. Jakelupisteinä tulevat olemaan kunnan omat palvelupisteet ja paikalliset yritykset.

”Tapahtumatiedote on ollut kuntalaisille ja kesäasukkaille tärkeä yhteystietojen, tapahtumien ja järjestöjen sekä kunnan toimialojen tiedottamisväline, jolla on myös positiivinen ilme kunnan markkinointiin ja mainostamiseen”, päätöstä perustellaan.

Tiedotteen palauttaminen lähti kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloitteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *