Siirry suoraan sisältöön

41 halukasta kirkkovaltuustoon

Taipaleen seurakunnan kirkollisvaaleihin on ilmoittautunut 41 ehdokasta kahdella listalla.

”Yhteiseloa Taipaleella” -listalla on 21 nimeä – lemiläisiä, taipalsaarelaisia ja savitaipalelaisia. Listan asiamies Matti Tapanainen antoi nimet Lemin Kirjavalle siinä järjestyksessä, kun hän oli ne saanut:

Elma Mkkola, Leo Peuha, Aure Niiva, Hanne Seppäläinen, Sami Seppäläinen, Kari Manninen, Matti Häkkinen, Heli Parta, Johannes Moisio, Petteri Holopainen, Jarmo Tölski, Esa Makkonen, Daniel Sihvo, Päivi Pokkinen, Tuija Topra-Karppanen, Eija Kuitto, Anu Karhu, Maija Saimalahti, Kia Hänninen, Anne Heiskanen ja Ritva Laurikainen.

”Yhdessä eteenpäin” -listalla ehdokkaita on 20. Vaalilautakunta ei vahvistanut tätä listaa, vaan on pyytänyt lisäselvitystä sen asiamieheltä.

Molemmat ehdokaslistat numeroineen julkistetaan vaalillautakunnan 3. lokakuuta pidettävän kokouksen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *