41 halukasta kirkkovaltuustoon

Taipaleen seurakunnan kirkollisvaaleihin on ilmoittautunut 41 ehdokasta kahdella listalla.

”Yhteiseloa Taipaleella” -listalla on 21 nimeä – lemiläisiä, taipalsaarelaisia ja savitaipalelaisia. Listan asiamies Matti Tapanainen antoi nimet Lemin Kirjavalle siinä järjestyksessä, kun hän oli ne saanut:

Elma Mkkola, Leo Peuha, Aure Niiva, Hanne Seppäläinen, Sami Seppäläinen, Kari Manninen, Matti Häkkinen, Heli Parta, Johannes Moisio, Petteri Holopainen, Jarmo Tölski, Esa Makkonen, Daniel Sihvo, Päivi Pokkinen, Tuija Topra-Karppanen, Eija Kuitto, Anu Karhu, Maija Saimalahti, Kia Hänninen, Anne Heiskanen ja Ritva Laurikainen.

”Yhdessä eteenpäin” -listalla ehdokkaita on 20. Vaalilautakunta ei vahvistanut tätä listaa, vaan on pyytänyt lisäselvitystä sen asiamieheltä.

Molemmat ehdokaslistat numeroineen julkistetaan vaalillautakunnan 3. lokakuuta pidettävän kokouksen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.