Siirry suoraan sisältöön

Ehdokkaille numerot seurakuntavaaleihin

Taipaleen seurakunnan vaalilautakunta on julkistanut kirkollisvaalien ehdokaslistat ehdokasnumeroineen seurakunnan verkkosivuilla.

Yhteiseloa Taipaleella -ehdokaslistan numerot ovat 2-22 ja Yhdessä eteenpäin -listan numerot 23-42.

Numeroiden ohella ehdokkaat ovat saaneet esitellä itsensä ja vastata vaalikoneen moniin kysymyksiin, joiden vastauksiin on kunkin ehdokaan kohdalla linkki. Kymmeneltä ehdokkaalta ei toistaiseksi ole saatu vastauksia.

Ennakkoäänestyksessä

vaihtelevat äänestyspäivät

Samalla verkkosivulla on julkistettu myös kirkollisvaalin ennakkoäänestyspäivät ja -paikat.

Ennakkoäänestys järjestetään Taipalsaarella viidellä paikalla: pappilassa, Vehkataipaleen metsästysmajalla, kirjastossa, Solkein urheiulutalolla ja Merenlahden kenttäosuuskunnan talolla, Lemillä kolmessa paikassa: Vanamokodissa, seurakuntatoimistossa ja Kuukanniemen seurakuntakodissa sekä Savitaipaleella kuudessa paikassa: seurakuntasalissa, lukiolla, toimintakeskus Suvannossa, Valkama I:ssä, Pettilän kylätalolla ja Suutarin jakeluasemalla.

Ennakkoäänestys kestää tiistaista 8. marraskuuta lauantaihin 12. marraskuuta. Ennakkoäänestyksen päivä/päivät ja äänestystunnit vaihtelevat eri paikoissa yhden tunnin jaksosta useampiin äänestyspäiviin. Kattavin äänestysaika on Savitaipaleen seurakuntasalissa, jossa äänesyysaikaa on jokaisena viitenä ennakkoäänesyyspäivänä yhdeksän tuntia kello 9-18.

Lemin seurakuntatoimistolla voi äänestää kolmena päivänä – keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina – kunakin päivänä seitsemän tunnin aikana kello 9-16. Kuukanniemen seurakuntakodilla äänestysaika on torstaina kello 14-17 ja lauantaina kello 17-19.

Taipalsaaren pappilan neuvotteluhuoneessa ennakkoäänestys järjestetään tiistaina, torstaina ja lauantaina, kunakin päivänä seitsemän tunnin ajan kello 9-16.

Varsinainen vaali 20. 11.

kolmessa paikassa

Seurakuntavaalin varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 20. marraskuuta. Silloin vaalihuoneet ovat avoinna kello 11-20 kolmessa paikassa: Taipalsaaren seurakuntatalolla, Lemin seurakuntatilassa ja Savitaipaleen seurakuntatalolla. (Seurakunnan sivuilla tosin tätä kirjoitettaessa on Lemin ja Taipalsaaren kohdalla väärä päivämäärä, tiistai 20.9.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *