Siirry suoraan sisältöön

Kavottomalta tupla-albumi

Lemiläislähtöinen death metal -yhtye Kasvoton julkaisee lauantaina 19. marraskuuta tupla-albumin Portit/Takaisin syvyyksiin. Kyseessä on yhtyeen toinen ja kolmas albumi.

Yhtye on säveltänyt kappaleita vuodesta 2020 lähtien koronan estettyä keikkailun, Kasvoton kertoo Facebook-sivuillaan. Tuplan kaksi levyä ovat temaattisesti yhtä, mutta ne ovat samalla kaksi erillistä kokonaisuutta.

– Näistä kahdesta albumista muodostui samalla ikään kuin luonnostaan yhtenäinen tarinallinen kokonaisuus, jossa levyt voi kuunnella kummassa vain järjestyksessä ja tarinaan muodostuu tästä riippuen erilainen juoni, yhtyeen laulaja Mikko Ropo kertoo sanoituksista Facebookissa.

Albumikokonaisuus julkaistaan lauataina Lappeenrannassa Kulttuuritila Nuijamiehessä, missä kappaleet kuullaan livenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *