Siirry suoraan sisältöön

Lauantaina paloautoon ja joulupukkia tapaamaan

Ensi lauantai 26. joulukuuta on Lemillä tapahtumien päivä erityisesti lapsiperheille. Vanhan pappilan pihalla ja Toukkalantien pop up -myymälässä avataan joulu ja paloasemalla vietetään perinteistä Päivä paloasemalla -tapahtumaa.

Kunnan ja yrittäjien joulunavauksessa pappilan pihalla kello 10-13 tarjotaan puuroa ja myydään makkaraa. Joulupukki on tavattavissa tunnin ajan kello 11-12. Tuotteita ja tuote-esittelyjä on luvassa ihon hoidosta moottorisahoihin.

Samaan aikaan kello 10-13 avaavat myös käsityöläiset joulumyymälänsä osoitteessa Toukkalantie 4. Myytävänä on käsitöitä ja jouluisia herkkuja.

Päivä paloasemalla -tapahtumassa kello 10-13 esitellään palokunnan toimintaa, paloautoja ja muuta kalustoa. Paloturvallisuusasiat ovat myös esillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *