Siirry suoraan sisältöön

Savitaipale sai uudet nimikkohenkilöt

Teksti ja kuva Sirkka-Liisa Vaalivirta

Pitkään Savitaipaleella oli käytäntö, että Tanelit ja Charlotat äänesti kansa, vaan nyt jatketaan viimeksi hyväksi havaitulla systeemillä: heidät valitsee tärkeistä henkilöistä koottu valitsijaporukka.

Ehdotuksia saa toki antaa ja perustella, ja sellaisia lie tullutkin, sillä pitkät oli ansioluettelot uusille nimikoille. Itsenäisyyspäivän juhlassa Petteri Eteläpää luovutti Tanelin hattunsa pitkänlinjan musiikkimiehelle, Väliaikaisen Esa Kiesille, ja Erja Ruohio pujotti käätynsä lähes kaikessa mukana olevalle monitoiminaiselle Raija Tapanaiselle. Jouko Koskinen ojensi molemmille Vainikan kivihiomolla valmistetut upeat graniittilautaset. Antoisaa kaksivuotiskautta uusille nimikoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *