Siirry suoraan sisältöön

Kolmanneksi kanttoriksi ei yhtään hakijaa

Taipaleen seurakunnassa avoinna olleeseen kanttorin virkaan ei ollut yhtään hakijaa.

Seurakunta on ollut viime keväästä lähtien ilman kolmatta kanttoria Taipalsaaren kanttori Tea Helinin irtisanouduttua. Sijaiset ova hoitaneet toimituspalkkioilla välttämättömiä työtehtäviä, kuten jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia. Sijaisten avulla myös Taipalsaaren kirkkokuoro on voinut jatkaa harjoituksiaan; vaihtuvat sijaiset eivät voi kuitenkaan korvata pysyvästi vakinaista viranhaltijaa, asian esittelyssä todetaan. Sekä Taipalsaaren kirkkokuoro että Taipaleen seurakunnan kanttorit pyysivätkin kolmannen kanttorin viran julistamista haettavaksi.

Kirkkoneuvosto päätti marraskuussa, että virka laitetaan haettavaksi. Haku ei kuitenkaan tuottanut määräaikana kuitenkaan yhtään hakijaa. Kirkkoneuvosto päättäi nyt manantain kokouksessan julistaa kanttorin viran uudelleen haettavaksi. Hakuilmoitus julkaistaan seurakunnan ilmoitustaululla, Taipaleen seurakunnan verkkosivuilla ja Oikotie-palvelussa.

Kirkkoneuvosto julisti haettavaksi myös diakonin viran, sillä Taipalsaaren kirkkopiirin diakoni Riikka Tiainen irtisanoutui virastaan vuoden alusta lukinen. Kussakin kirkkopiirissä on toiminut oma diakonian työntekijä. Taipalsaarella tehtävää hoitaa tällä hetkellä viransijainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *