Siirry suoraan sisältöön

Seurakunta kokoaa piirineuvostoja

Taipaleen seurakunta on kokoamassa kirkkopiirien piirineuvostoja toimikaudelle 2023-2024. Kirkkoneuvosto päättää piirneuvostojen kokoonpanosta; jäsenet valitaan asiasta kiinnostuneista.

Piirineuvostojen tehtävinä on koordinoida yhdessä aluepastorin kanssa alueen (kirkkopiirin) toimintaa, edistää sen hengellistä elämää, tehdä alueen seurakuntatyötä edistäviä ehdotuksia, etsiä ja kouluttaa vapaaehtoisia mukaan seurakunnan toimintaa, seurata alueen seurakuntatyön ja sille asetettujen tavoitteiden toteutumista ja päättää alueneuvostolle myönnetyn määrärahan käytöstä.

Kirkkovaltuuston hyväksymä piirineuvostojen johtosääntö löytyy tästä linkistä.

Piirineuvoston kokouksissa puhetta johtaa kyseisen kirkkopiirin aluepastori. Lemin vanhan piirineuvoston jäsenet ovat Hannu Hakonen, Matti Huttunen, Laura Kontunen, Raili Muhli, Hanna Räsänen, Leevi Lehtimäki (nuorten edustaja) ja Paula Tuomi (kirkkoneuvoston edustaja).

Savitaipaleen piirineuvostoon kuuluivat Maiju Hölsä, Laura Kaskenpää, Senni Nuppola, Sanna Pulkkinen, Erja Ruohio, Jouko Saramies, Heikki Tiainen, nuorten edustaja Sofia Kilkkinen, kirkkoneuvoston edustajana Merja Paatos ja varajäsenenä Camilla Tiainen.

Taipalsaaren vanhan piirineuvoston jäsenet ovat Meeri Hölsä, Elina Janhunen, Aulis Kosonen, Maija-Liisa Kuronen, Niina Leinikka, Ilpo Mikkonen, Aure Niiva, Merja Pelli-Kruskopf, Hanne Seppäläinen, Liisa Siitonen, nuorten edustajat Lumi-Tuulia Kaijansinkko ja Rosa Valkendorf, kirkkoneuvoston edustajana Marjukka Ahtiainen sekä varajäsenet Asko Saikko, Rauno Tarhonen ja Marja-Leena Siipola.

Seurakunta kehottaa kirkollisissa ilmoituksissa kirkkoneuvostoihin halukkaita olemaan yhteydessä aluepappeihin Maija Korhoseen (Lemi), Hanna Kilkkiseen (Savitaipale) ja Risto Koskimäkeen (Taipalsaari).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *