Siirry suoraan sisältöön

Uudet valtuutetut saavat siunauksensa

Huomenna sunnuntaina Taipaleen seurakunta pitää vain yhden messun, Savitaipaleella. Messun yhteydessä uudet valtuutetut siunataan luottamustehtäväänsä.

Syksyn vaaleissa valitut valtuutetut Yhteiseloa Taipaleella -ehdokaslistallta (YT) ja Yhdessä eteenpäin -ehdokaslistalta (YE) ovat:

Ossi Hjerppe (YE), Anu Karhu (YT), Anni Kilpiä (YE), Kari Jukkara (YE), Aure Niiva (YT), Eija La Mela (YE), Kari Manninen (YT), Osmo Laine (YE), Hanna Kuivanen (YE), Päivi Pokkinen (YT), Niina Ahola (YE), Leo Peuha (YT), Kirsi Rehunen (YE), Paula Tuomi (YE), Elma Mikkola (YT), Kari Pettinen (YE), Katri Niinimäki (YE), Eija Kuitto (YT), Juha Mielikäinen (YE), Maija Saimalahti (YT), Tuomo Kirjavainen (YE), Hannu Hakonen (YE) ja Ritva Laurikainen (YT).

Varavaltuutetut ovat Harri Näkki (YE), Kia Hänninen (YT), Hanna Räsänen (YE), Senni Talja (YE), Petteri Holopainen (YT), Merja Pusa (YE), Paula Pettinen (YE), Jarmo Tölski (YT), Pertti Hintsanen (YE), Sami Seppäläinen (YT), Hanne Seppäläinen (YT), Heli Parta (YT), Tuija Topra-Karppanen (YT), Daniel Sihvo (YT), Anne Heiskanen (YT), Esa Makkonen (YT), Johannes Moisio (YT) ja Matti Häkkinen (YT).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *