Siirry suoraan sisältöön

Uusi kirkkovaltuusto kokoontuu torstaina

Taipaleen seurakunnan syksyllä valittu uusi kirkkovaltuusto pitää järjestäytymiskokouksensa nyt torstaina 26. tammikuuta kello 17 Savitaipaleen seurakuntasalissa.

Kokouksessa kirkkovaltuusto valitsee itselleen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan kaksivuotiskaudelle 2023-2024. Se vaitsee myös kirkkoneuvoston ja sille varapuheenjohtajan (kirkkoherra on kirkkoneuvoston puheenjohtaja) ja henkilökohtaiset varajäsenet varapuheenjohtajalle ja neuvoston jäsenille vuosiksi 2023-2024.

Asialistalla ovat myös Kouvolan IT-aluekeskuksen johtokunnan jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen valitseminen toimikaudelle 2023-2026 ja sairaalasielunhoidon johtokunnan jäsnen ja varajäsenen valitseminen toimikaudelle 2023-2026.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *