Uusi kirkkovaltuusto kokoontuu torstaina

Taipaleen seurakunnan syksyllä valittu uusi kirkkovaltuusto pitää järjestäytymiskokouksensa nyt torstaina 26. tammikuuta kello 17 Savitaipaleen seurakuntasalissa.

Kokouksessa kirkkovaltuusto valitsee itselleen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan kaksivuotiskaudelle 2023-2024. Se vaitsee myös kirkkoneuvoston ja sille varapuheenjohtajan (kirkkoherra on kirkkoneuvoston puheenjohtaja) ja henkilökohtaiset varajäsenet varapuheenjohtajalle ja neuvoston jäsenille vuosiksi 2023-2024.

Asialistalla ovat myös Kouvolan IT-aluekeskuksen johtokunnan jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen valitseminen toimikaudelle 2023-2026 ja sairaalasielunhoidon johtokunnan jäsnen ja varajäsenen valitseminen toimikaudelle 2023-2026.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.