Siirry suoraan sisältöön

Kirkkoneuvosto valitsi piirineuvostot

Tiistaina ensimmäistä kertaa koolla ollut Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi jäsenet kolmen kirkkopiirin piirineuvostoihin aluepastoreiden pohjatyön perusteella.

Lemin piirineuvostoon valittiin Hannu Hakonen, Laura Kontunen, Raili Muhli, Hanna Räsänen ja Aki Lasonen sekä nuorten edustajiksi Aada Uitto ja Miia Juntumaa. Kirkkoneuvoston edustajaksi piirineuvostoon valittiin Paula Tuomi.

Savitaipaleen piirineuvostoon valittiin Merja Paatos, Jouko Saramies, Heikki Tiainen, Ilkka Rautiainen ja Erja Ruohio. Kirkkoneuvoston edustajaksi piirineuvostoon valittiin Kari Jukkara.

Taipalsaaren piirineuvostoon valittiin Meeri Hölsä, Ilpo Mikkonen, Niina Leinikka, Marjukka Ahtiainen, Hanne Seppäläinen, Liisa Siitonen, Elina Janhunen, Asko Saikko, Rauno Tarhonen, Marja-Leena Siipola ja Aure Niiva sekä nuorten edustajaksi Sanna Jänis. Kirkkoneuvostoa piirineuvostossa edustaa Leo Peuha.

Virkoja uudelleen hakuun,

suntiopäätös uuteen käsittelyyn

Kirkkoneuvosto joutui laittamaan sekä kanttorin viran että diakonin viran uudelleen haettaviksi, sillä avoinna olleeseen kanttorin virkaan ei toisellakaan hakukerralla ilmaantunut yhtään hakijaa, eikä diakonin virkaa hakenut ensimmäisellä hakukierroksella kukaan.

Haettavaksi julistettiin myös toimistosihteerin virka toimistosihteeri Riika Hellströmin irtisanouduttua toukokuun loppuun jatkuvan virkavapaansa päätteeksi.

Marjukka Ahtiainen, Eija Kuitto ja Päivi Pokkinen olivat jättäneet oikaisuvaatimuksen kirkkoneuvoston tammikuiseen päätökseen suntioiden virkapaikkojen siirrosta. He katsoivat, että päätöksenteossa tapahtui menettelytapavirhe, kun virkapaikkojen siirrosta tehty viranhaltijapäätös ja suntioiden tekemä aloite käsiteltiin samassa pykälässä. Oikaisuvaatimuksessa huomautettiin myös, että viranhaltijapäätöksen sisältöä ei ollut julkaistu kokouksen asialistalla.

Kirkkoneuvosto totesi oikaisuvaatimuksen aiheelliseksi ja päätti käsitellä viranhaltijapäätöksen ja aloitteen erillisinä pykälinä seuraavassa kokouksessaan.

Lemin kirkon korjaussuunnitelmaa

korjataan

Talouspäällikkö oli esittänyt päätöstä Lemin kirkon julkisivuremontin korjaussuunnitelman toteuttajan kilpailutuksesta. Kirkkoneuvosto kuitenkin päättti, että korjaussuunnitelmaa korjataan Anu Karhun tehtyä asiasta vastesityksen, jota Elma Mikkola kannatti.

Kokouksen ilmoitusasioissa kerrotaan, että Museoviraston yliarkkitehti Mikko Mannberg ja Kirkkohallituksen yliarkkitehti Edla Mäkelä ovat vierailleet Lemin kirkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *