Siirry suoraan sisältöön

Papinhiihtoihin voi jo ilmoittautua

Perinteiset Papinhiihdot lapsille järjestetään lauantaina 25. helmikuuta Lemin Tapiolassa. Tapahtumaan voi jo ilmoittaa kipailijoita Taipaleen seurakunnan verkkosivujen kautta. Myös paikan päällä, tunti ennen kisan alkua on mahdollista ilmoittautua.

Ensin lumenpuutteen ja sitten koronaepidemian takia hiihtämättä jäänyt kisa järjestetään viimein perinteiseen tapaan Tapiolan maastossa. Taipaleen seurakunnan lisäksi järjestelyissä ovat mukana Lemin Eskot, Lemin VPK, MLL:n Lemin osasto, SPR:n Lemin osasto, Lemin kunta ja vapaaehtoiset työntekijät.

Selostajaksi kisoihin saapuu YLEn urheilutoimittaja Inka Henelius.

Perinteisellä hiihtotavalla käytävässä kisassa on seitsemän sarjaa; kisaa käyvät vuonna 2018 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat yhteisessä sarjassaan ja tyttöjen ja poikien erillisissä sarjoissa vuosina 2016-2017, 2014-2015 syntyneet ja 2012-2013 syntyneet. Matkat sarjoittain ovat 200 metriä, 500 metriä, 1 kilometri ja 1,5 kilometriä.

Tarkemmat tiedot ja kisojen aikataulu löytyy tästä linkistä. Sen alta löytyy myös ilmoittautumislomake.

Papinhiihdot Lemin Tapiolassa lauantaina 25. helmikuuta alkaen kello 10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *