Siirry suoraan sisältöön

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa nyt keskiviikkona 22. maaliskuuta ja kestää tiistaihin 28. maaliskuuta asti.

Lemin ennakkoäänestyspaikka on kunnanvirastolla vanhassa pappilassa.

Ennakkoäänestyspaikka Lemillä on kunnanvirastossa eli vanhassa pappilassa, Toukkalantie 5. Äänestyspaikka on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 11-17, lauantaina ja sunnuntaina kello 11-14, maanantaina kello 11-17 ja tiistaina kello 11-18.

Savitaipaleella äänestetään ennakkoon kirjastossa. Ennakkoäänestyspaikka siellä on avoinna keskiviikkona kello 12-19, torstaina kello 9-16, perjantaina kello 12-19, lauantaina ja sunnuntaina kello 11-15 sekä maanantaina ja tiistaina kello 12-19.

Ennakkoon voi kuitenkin äänestää missä tahansa Suomen ennakkoäänestyspaikassa tai ulkomailla olevissa ennakkoäänestyspaikoissa. Ulkomailla ennakkoäänestys päättyy kuitenkin jo lauantaina 25. maaliskuuta.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2. huhtikuuta, jolloin äänestyspaikat ovat avoinna kello 9-20. Silloin voi äänestää vain oman kunnan oman äänestysalueen äänestyspaikassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *