Siirry suoraan sisältöön

Seurakunnan talouspäällikkö erosi

Taipaleen seurakunnan talouspäällikkö Raija Kurkaa jätti eroanomuksen virastaan kirkkoneuvoston tiistaisen kokouksen päätteeksi.

Kurkaa valittiin virkaan viime keväänä edellisen talouspäällikön irtisanouduttua.

Kokouksessa kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että taloushallinnon asiantuntijan virka lakkautetaan ja perustetaan taloussihteerin virka. Taloushallinnon asiantuntijan virka on ollut täyttämättä siitä lähtien, kun virkkaa hoitaneesta Raija Kurkaasta tuli talouspäällikkö.

Taloussihteerin virka perustettiin vahvistamaan taloushallintoa. Toimistosihteeri on ilmoittanut halunsa siirtyä taloussihteerin virkaan; toimistosihteerin virassa hän on hoitanut myös taloushallinnon tehtäviä, muun muassa palkanlaskentaa. Taloussihteerin toimenkuvaa on nyt päivitetty.

Kirkkoneuvosto päätti julistaa toisen toimistosihteerin viran haettavaksi. Toimistosihteerin virka julistettiin haettavaksi edellisen kerran helmikuun kokouksessa.

Lemin kirkon

remontille suunnittelija

Lemin kirkon ulkosivuremontin toteutuksen suunnittelijaksi kirkkoneuvosto valitsi Granlund Saimaa Oy:n. Granlundin tarjous oli 14.136 euroa (sis. alv 24 prosenttia).

Rippikouluja pidetään ensi kesänä neljä, kaikki Säkniemessä. Kolmella niistä on rippikoululaisia yli 25:n, mikä on ohjesäännön mukainen yläraja. Kahdella leirillä riparilaisia on 27 ja yhdellä 26. Kirkkoneuvosto hyväksyi ylitykset.

Seurakunnan omistamasta Pien-Säkniemen 3,1 hehtaarin alueesta on tehty 320.000 euron ostotarjous. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi tämän Lassi Leppisen tekemän tarjouksen. Kauppa vaatii myös tuomiokapitulin hyväksynnän.

Kirkkoneuvosto päätti Savitaipaleen kirkossa pidettävien päiväjumalanpalvelusten paikan ja/tai ajan siirtämisestä. 28. toukokuuta siunataan isoset Säkniemen kappelissa kello 14, 2. heinäkuuta pidetään sanajumalanpalvelus Partakosken valleilla kello 13, 9. heinäkuuta on iltakirkko kirkossa kello 18, 16. heinäkuuta on kesäasukkaiden kirkkopyhä, jolloin kello 10:n messu pidetään Taipalsaaren kirkossa, 30. heinäkuuta ja 20. elokuuta on iltakirkko Savitaipaleen kirkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *