Siirry suoraan sisältöön

Seurakuntatalon rakennushistoria selvitetään purkua varten

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti tilata Lemin seurakuntalon rakennushistoriaselvityksen Selvitystyö Aholalta. Selvitys tarvitaan uudisrakennuksen rakennuslupaa ja nykyisen rakennuksen purkulupaa varten.

Seurakuntatalon rakentamisen eri vaiheet selvitetään.

Seurakunnan eri hautausmaiden kiviaidat ovat sortuneet kuluvan vuoden aikana monin paikoin. Kirkkoneuvosto päätti, että turvallisuuden kannalta välttämättömä toimenpiteet aitojen korjaamiseksi tehdään välittömästi. Kiinteistömestari oli tilannut hinta-arvion kiireisimmistä, ensi syksyn aikana tehtävistä korjauksista. Se ei kuitenkaan kirkkoneuvostoa tyydyttänyt, vaan asia palautettiin valmisteluun.

Lemin hautasmaan sortumia keväällä 2022.

Talouspäälliköksi

Juha Vuorela

Kirkkoneuvosto valitsi seurakunnan uudeksi talouspäälliköksi kauppatieteiden maisteri Juha Vuorelan. Vuorela on toiminut aiemmin muun muassa Parikkalan kunnan hallintopäällikkönä ja Suomen Judoliiton järjestöpäällikkönä.

Hänen on määrä ottaa virka vastaan elokuun alussa, aluksi kuuden kuukauden koeajalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *